Followers

Monday, September 3, 2012

Manusia sudah semakin pelik...



Assalamualaikum....
Korang pernah dengar tentang PSY-Gangnam Style.... Penulis hari ini baru terbuka hati nak tgk apa itu gangnam style... sebab apa? Sbb Penulis penulis jarang nak ambil port bab-bab tarian ni... hehehe... Sebelum ini dunia pernah dikejutkan dengan tarian LMFOU yang terkenal dengan tarian American Electropop rasanya... Lagu Sexy and I Know It... Penulis pown gila dengan lagu tu...Siap ada gak belajar menari sikit-sikit buat exercise sendiri-sendiri dekat rumah time xde keje.... Tapi disebabkan xpandai penulis tinggalkan aje tarian tu..xde makna pown nk belajar sungguh-sungguh tarian tu.. Sekolah xnak pulok belajar kan... Ari ni waktu penulis men FB ada timbul lagi tarian baru PSY-Gangnam Style @ Lebih dikenali sebagai tarian KUDA... hahaha... memula pelik tengok... lama-lama seronok la pulak... erm nak belajar tarian kuda pulak ke ni? erm.. tgk la.. klu penulis rasa seronok nk menari nanti kang penulis belajar la pulak kowt... youtube kan banyak... hehehe.. buat sensorang xmalu la kan... Penulis tgk tarian ni macam tarian zapin pown ada jugak.. tarian kuda kepang ada sikit-sikit.... tp apsal xde sapa yang nak wat jadi senam robik ek... erm.. Perlukah penulis belajar tarian KUDA ni???? TAK PAYAH.........
There was an error in this gadget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...