Followers

Saturday, December 7, 2013

3M courses

Assalamualaikum...
Lama dah rasanya x update blog ni.. sebenarnya banyak benda nk cerita tp bila guna phone ni mcm malas nk tulis panjang² sbb xreti sgt sebenarnya nk guna smart phone yg xberapa smart ni... dah la tangan besar.. taip asik salah je kojenyeee...
Ari tu penulis pergi shah alam untuk belajar serba sedikit tentang network ni... penulis pergi dengan kawan penulis minato namikaze bapak kepada naruto tu... yang hokage ke 4 tu... nnt kome tgk le muka yg hokage la sgt tu...
Banyak juga ilmu baru yg penulis dapat dan penulis xsangka yang 3M sebenarnya punyai banyak product yang baik dan bermutu tinggi. Selain itu mereka juga mempunyai pusat RnD sendiri dan apa yang mereka hasilkan cukup memuaskan hati penulis...
Antara ilmu yang penulis dapat adalah seperti ilmu utp cat 6a dan fiber... macam mana nk terminated fiber dengan cara mudah dan lain². Ikot hati penulis mau ja penulis beli termination kit tu tetapi dgn harga 7000 penulis rasa mcm xmampu je. Xpe nnt klu ada rezeki penulis beli sebijik utk buat kerja luar bersama hokage la sgt tu har har har...
Ok lah layan la lebih kurang gambar penulis di 3M.
There was an error in this gadget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...