Followers

Friday, September 3, 2010

BMW idamanku

sebentar tadi aku melayari laman web MYSAT dan dalam laman tu ada satu forum tentang kereta idaman ku... Sebenarnya aku dah lama mengidamkan sebuah kereta BMW 3 series... xkisah la BMW pe pon asalkan BMW.. so tgh aku bercerita tu dan sambil2 search gambar aku pon terjumpa gambar ni dan aku begitu teruja sekali... so aku berharap dalam jangka masa 5 tahun akan datang iaitu 2015 aku bakal memiliki sebuah BMW mcm ni atau lebih lagi...InsyaAllah... Korang tgk la gambar kereta ni... klu berminat atau nak memberikan pendapat sila tinggalkan komen anda terima kasih.

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...