Followers

Friday, September 3, 2010

BMW idamanku

sebentar tadi aku melayari laman web MYSAT dan dalam laman tu ada satu forum tentang kereta idaman ku... Sebenarnya aku dah lama mengidamkan sebuah kereta BMW 3 series... xkisah la BMW pe pon asalkan BMW.. so tgh aku bercerita tu dan sambil2 search gambar aku pon terjumpa gambar ni dan aku begitu teruja sekali... so aku berharap dalam jangka masa 5 tahun akan datang iaitu 2015 aku bakal memiliki sebuah BMW mcm ni atau lebih lagi...InsyaAllah... Korang tgk la gambar kereta ni... klu berminat atau nak memberikan pendapat sila tinggalkan komen anda terima kasih.

ProCC Kelantan

Hari ini aku tetiba terpanggil untuk mencari sebuah club kereta proton di kelantan...bukan pe saje nak berkawan ramai. cari punya cari punya cari jupa la procc Kelantan tapi sayang xleh nak register lagi...aku dah try pm seorang orang besar Procc Kelantan melalui facebook. tapi aku xtaw la betul ke x dia nih....aku try search nama dia, kuar dia sorang jerk pastu gambar aku xleh nak besarkan dan pastikan dia ke x...ao aku add dan pm je dia klu bukan lantak la xpayah layan dah pasni kan....tapi benar2 harap yang itu adalah dia...\

SALAM 1 Malaysia
KaiShu_HaiKaL
There was an error in this gadget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...