Followers

Saturday, March 27, 2010

Kisah aku...

Hari ini aku banyak menghabiskan masa aku didepan komputer & internet. Aku sendiri tidak tahu apa yang aku cari namun aku masih lagi memetik keyboard dengan perlahan-lahan. Aku tetiba teringat dengan satria merah aku yang masih belum dibawa ke bengkel. Aku melayari website berkenaan dengan satria club dan ternyata hampa. tiada satu pon yang menceritakan tentang satria kelantan. Aku memasang angan2 untuk menubuhkan club satria bergabung dengan YOSATO dan YOSMOC. Mungkin aku boleh menjadi perintis membuka club satria kelantan. Aku cuba mencari bagaimana untuk mendaftar menjadi ahli MYSAT. Borang sudah ku download namun alamat untuk mendaftar dan menghantar borang tiada. aku menelefon seorang anggota MYSAT dan mendapatkan maklumat daripada beliau, beliau memberikan kepadaku no telefon mr president dan tanpa membuang masa aku terus menghantar borang tersebut...aku mengharapkan supaya borang tu sampai dan aku menjadi ahli yang berdaftar. Masalah sekarang tiada wakil yang lama yang berada dikelantan yang boleh aku hubungi, aku mengharapkan supaya ada event di kelantan dan aku boleh menyertai mereka. mungkin disuatu hari nanti aku boleh bergiat bersama mereka. InsyaAllah....


MYSAT diHatiku...

Monday, March 15, 2010

Sebenarnya aku teringin sgt nak memiliki sebuah kereta control mcm nih...adapeluang men mcm tu kan bes...xsakitkan hati sapa2, dapat ramai kawan2, sekarang nih aku xramai kawan2 yang ada kawan-kawan sekerja dan kawan2 yang dok jauh2..yang payah nak juper... ada kawan2 belajar jugak tapi kawan untuk bermain2? Lihat lah betapa seronoknya mereka bermain dibawah... bila aku boleh jadi seperti mereka.....entahlah??????



seronokkan memiliki kereta control mcm tuh...tapi aku xkan berpeluang memiliki benda mcm tuh lagi, dengan gaji cukup mkn baik aku simpan untuk aku balik melihat anak dan isteri aku yang tercinta....beri mereka mkn dan pakai secukupnya...cukuplah untuk aku menyimpan angan2 dengan melihat video clip ini...ini dah cukup untuk memuaskan hati.hehehe

Hari ini dalam sejarah....

Nampak gaya aku ni kena la buat balik kereta satria nih....dah habih dirosakkan... aku terpaksa balik ke perak untuk mengambil balik sang kecil aku tu dan menghabiskan duit me"repair" kembali satria aku tuh...nilah hasilnya setelah melanggar sebuah hyundai matrix seorang cina tanah merah....

Begitulah keadaan kereta aku sekarang ini,aku terpaksa bercuti untuk mengambil kembali kereta kancil ku di perak...aku pon xtahu bagaimana keadaan keluarga ku di perak setelah kereta kancil aku tu nanti aku amik balik...huhuhu kesian diorang

Friday, March 12, 2010

There was an error in this gadget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...