Followers

Wednesday, April 3, 2013

Review Jujur En Ruby

Assalamualaikum
Lama dah sertai segmen... so ada orang buat segmen macam ni penulis tetiba rasa mcm nak join walaupun sebenarnya assignment berlambak xsiap lagi... xpe.. nnt siap gak assignment tu... Erm pasal blog En.Ruby ni yer... korang click la dekat banner dia tu baca sendiri la ek... Sebab en ruby nak review pasal blog penulis ni.. bukan penulis nk review blog dia hehehe.. tapi nk tahu gak click la dekat banner En.Ruby tu hehehe...


Ok lah.. nk buat assignment pulak ni... so harap en Ruby leh review sejujurnya blog saya dan i'm also no heart feeling.... No prob, xbagus, xseronok, personal blog ke, syok sendiri ke just bgtahu... sebab kekadang kita seronok menulis, tetapi sebenarnya kita tidak bagus dalam menulis. Jadi bila orang tengok, jadi kita leh tahu dimana kelemahan kita utk diperbaiki... kelebihan nk dikekalkan... erm .. begitu lah... Assalamualaikum


No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...