Followers

Thursday, May 12, 2011

Dah dapat beli keta idaman aku...


Ini la kereta idaman aku sewaktu aku main Need 4 Speed Most Wanted (NFSMW)... Ye la kan nak beli betul-betul mana nak mampu... keje pon juruteknik jew mana la mampu nak pakai keta mahal-mahal...So berangan dalam games pown jadi la... Kereta ini sudah pown di modified untuk stages 1...duit xcukup ngan level xcukup untuk unlock item Expert. Setakat ini dulu pown aku dah xmampu nak kawal kereta ini.. Spec kereta ini :
  • Engine Modification
    • Greddy --> Forged Pistons
    • Venom --> Racing Throttle Body
    • Skunk2 Racing --> Racing Crankshaft
  • Transmission
    • Advance Clutch Technology (ACT) --> Upgraded Differential
    • Clucth Master --> High Perfomance Clutch
  • Nitrous
    • Dry Shot of Nitrous (Pro Stages)
    • Wet Shot of Nitrous (Expert Stages) - Current NOS
  • Brakes
    • Brembo --> Cross Drilled Rotors
    • KVR Performance --> Sport Compound Pad
  • Suspension
    • H&R --> Large Diameter Sway Pad
    • Koni Suspension --> Racing Shock
Korang xfaham apa yang aku tulis ni ke? Xfaham xpe sbb aku pown xfaham...aku xpandai pown bab-bab keta ini... saje je aku masukkan spec keta ini sbb aku seronok pandu keta ini dalam games NFSMW ini... Sekarang mission aku memburu semua kereta Blacklist dalam NFSMW ini... Sekarang aku berjaya mendapat 5 biji kereta .... 10 lagi akan menyusul. Baron yang memandu Cayman S adalah blacklist #10. dapat kah aku menawan keretanya dalam perlumbaan ini dengan Ford Mustang GT aku ini? Dah dapat nanti aku cite lagi dalam ni.... xdapat pown aku cite gak nanti...nantikan episod seterusnya...Cikui (Mustang GT) VS Baron (Cayman S)

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...