Followers

Saturday, December 29, 2012

Boleh ke ni ??

Assalamualaikum...

Hari ini penulis lihat ramainya orang terutama perempuan post gambar mereka didalam FB. Penulis tidak marah lantak lah kome punya FB Account kan? Cuma Penulis terfikir ramainya mereka "post" kan gaya-gaya mereka dan ada yang bergaya dihadapan cermin tandas dengan gaya abstrak mereka ataupun lebih dikenali dengan gaya Gedik... 

Kenapa klu perempuan yang beraksi gedik macam ni mendapat pujian dan like yang berjuta-lion walhal itu akan mengundang dosa selama mana lelaki mata lelaki-lelaki hidung belang ni melihat. Ye lah benda free xkan tak nak tgk kan? Tok Imam pown tgk, ini kan kita hop cap ayam (kata UAI)... tapi agak-agak klu penulis yang beraksi mcm tu ada ke jadi mcm ni ??


Mau muntah penulis tgk... sama tp xserupa... bila penulis lihat gambar ini terus penulis xjadi nak buat aksi gedik yang mcm pompuan selalu buat... muncungkan mulut, pose tonggek2, buka dada sikit, angkat lengan tunjuk ketiak dan lain-lain... mesti berak cair korang kan klu penulis buat aksi mcm ni haha... xsanggup penulis.... lantaklah, biar penulis dalam hanya keadaan begini huhuhuhu...

1 comment:

  1. kalau dorang yang matang dan pro..xkan di gayakan gambar mcm tu..yang budak2 dan amatur je suka style cm tu

    ReplyDelete

There was an error in this gadget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...