Followers

Monday, December 31, 2012

APC, Penulis & Apex

Assalamualaikum kepada semua pembaca & yang tidak baca (sekadar melawat & buat lintas langsung) laman Teratak Kecil Kaishu HaikaL ni... 

Hari ini adalah hari yang paling bahagia buat semua staff di Organisasi Penulis kerana ada majlis Anugerah Inovasi Staf buat 2011 di Renaissance Hotel Kota Bharu. Penulis tidak ketinggalan dalam majlis tersebut memandangkan ianya sudah dekat dengan tempat tinggal penulis walaupun penulis masih belum sihat sepenuhnya... Yelah hujan-hujan macam ni, demam, batuk, muntah, sakit kepala semua ada la kan? 

Dalam keriangan & kalut ribut pasal Majlis Anugerah tu, penulis terjumpa sebuah background perkahwinan Khairul Fahmi Che Mat dengan Leuniey yang diadakan semalam di GrandBall Room Renaissance semalam. Semalam penulis tidak dapat hadir untuk menolong para rakan-rakan sejawat penulis kerana kesihatan tidak mengizinkan, maka terlepas lah penulis untuk bergambar dengan Apex ni... Jadi penulis sempat la mengambil gambar dengan background apex ni pown jadi lah bersama rakan sejawat penulis bernama "Hamba MU" ni...



Selepas bergambar dengan background Apex dan Leuniey tu... Penulis meneruskan acara didalam dewan tersebut kerana terdapat acara makan-makan di Hotel... Berbekalkan kelaparan dan makanan yang boleh lah dikatakan enak la jugak, ikan dan ayam dia jaa.. pastu desert, Penulis pown turun membawa barang-barang menolong pihak teknikal majlis... Lepas pada tu ini yang terjadi :


Korang nampak dengan sapa penulis berbual-bual tu... Haa tu lah kawan lama penulis yang mana penulis dah lama kenal dia... Tp dia xde la kenal penulis ni sapa hahahaha... Khairul Fahmi Che Mat (Apex)... Erm alang-alang dah sembang & kamera ditangan maka berlakulah pergambaran antara penulis dan Hero Malaya tu... Bangga betul penulis dapat bertentang mata dan bersembang dengan Apex... So yang mana xsempat jumpa dengan apex tu, jangan jeles yaaa... tp aku lagi jeles dengan Saljuhumairah la... Bergambar dengan Bojan Hodak, lagi rare... klu dapat bergambar dengan UAI, lagi lagi la RARE... Erm dibawah gambar penulis dengan Apex... Cayalah....



 
Sekian melaporkan dari TVRosak.com ~KaiSHu_HaiKaL~

2 comments:

  1. Nnti kita pergi bergambar dengan pak latif. Kita buat trip cuti2 santai di negori sembilan....hehe...

    Sok ambil buku siap2.... Mana gambar dengan buku jalanan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Buleh2... nak jumpa ngan pak latip lak.. hehehe... orait buku tu nnt sy amik.. gambar buku jalanan ada disini : http://kaishuhaikal.blogspot.com/2012/12/buku-jalanan-kota-bharu.html

      Delete

There was an error in this gadget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...