Followers

Monday, November 8, 2010

Adik Angkat

Salam...
Hari ini aku ngan wife aku dah dapat adik angkat nombor 2, dulu waktu aku belajar dekat sebuah institut pengajian tinggi aku dah dapat sorang dah...hari ini aku dah dapat lagi sorang... Mas nama pendeknye.... Mas ni seorang blogger jugak la...aku kenal dia ditempat keje aku..time tu dia wat praktikal dekat dengan tempat keje aku... Dia ni bagi aku ada potensi untuk jadi seorang programer la...sama mcm aku..bercita-cita jadi programmer tapi xkesampaian...maklum lah aku ni bukan reti sangat IT ni...setakat format PC mcm tu boleh lah...lain2 xpandai aku...


Okeylah...setakat itu je dulu aku cerita pasal dapat adik angkat ni...xkan korang nak taw mcm ne leh jadi adik angkat ni lak kan... cukup setakat taw aku dapat adik angkat sudahlah...sbb ini cerita gembira buat aku dan wife aku...wife aku pon suka dengan dia ok la tu kan....nak taw lebih lanjut pasal mas ni sila la click kat nama dia tu ye..... Adios Amigos....

2 comments:

  1. ehehehe.....cepat betul update...

    tq...:P

    ReplyDelete
  2. Mesti la update cepat...kan tgh seronok...bila seronok cepat la update nye... Mas pon sama je cepat gak update.

    ReplyDelete

There was an error in this gadget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...