Followers

Tuesday, November 9, 2010

Gurun Namib

Salam..
Ari ni aku terpanggil untuk berkongsi dengan korang pasal Gurun Namib. Aku terbaca majalah ujang dan terlihat info pasal gurun namib ni...aku pon search la dekat google pasal gurun namib ni. Skunk aku nak berkongsi dengan korang lak. Pernah lihat gambar ni :
Mesti pernah tgk kan? Yela rata2 suma orang dah ada PC or note book kan? Ni adalah salah satu fenomena yang terhasil di gurun Namib. Gurun Namib adalah gurun pasir tertua di dunia, gambar dibawah pula menunjukkan gambar bukit pasir tertinggi didunia dengan ketinggian 340 Meter.

Maklumat ini diambil dari Wikipedia - Gurun Namib <= Click Untuk Maklumat lebih lanjut

1 comment:

There was an error in this gadget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...