Followers

Saturday, December 25, 2010

Result Sem 5 PLK 2010

Alhamdulillah bersyukur keHadrat Ilahi kerana dengan limpah kurnianya berjaya juga aku meraih kejayaan didalam peperiksaan final UiTM-PLK ini. Walaupun aku sedar yang aku byk main daripada belajar namun aku mampu juga untuk mendapat result seperti ini. Rasanya mcm xlayak kerana aku sememangnya pemalas untuk semester 5 ini, dan berkat dari kawan-kawan yang menyokong, lecturer yang memberi bimbingan yang baik aku berjaya juga sehingga setakat ini. Yaaa...mungkin result aku xsebagus korang yang membaca, namun aku berbangga sebab ini atas usaha aku sendiri dan aku langsung tidak meniru didalam peperiksaan, walaupun hajat hati ingin meniru bg mendapatkan result yang lebih bagus. Berapa result aku? Korang tgk la sendiri...korang nak komen apa2 ikut korang la aku xkisah...aku dapat mcm tu padan dengan usaha aku selama 5 bulan tu.... dibawah adalah result aku :
Memang aku xdapat Dean List sem ni tetapi aku tetap gembira sebab aku masih lagi dalam range 3.00-4.00. Dulu aku seorang yang kurang pandai sewaktu aku sekolah dulu. Aku diperlekehkan...skunk aku cuba untuk ubah nasib aku tu...aku xmau jadi bodoh lagi, Terima kasih semua yang terlibat dalam mengajar dan menyokong aku.

2 comments:

  1. taniah!!!yg pntg, allah taw apa yg kte wt =)

    ReplyDelete
  2. Terima kasih...InsyaAllah aku akan usaha lebih supaya lebih baik

    ReplyDelete

There was an error in this gadget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...