Followers

Tuesday, May 29, 2012

Yang ni pulak mana best??


Ari ini penulis cuba untuk mempelajari pasal blogger yang lebih mendalam dari seorang blogger hebat Mr gemetti yang mengajar ilmu yang lebih mendalam didalam dunia blogspot. Disamping itu beliau juga ada mengajar tentang Joomla. Apa itu Joomla penulis pown xtahu sbb tu penulis cuab nak belajar ni... Namun dipagi yang indah mulia ini penulis disuapkan dengan blogspot dulu. 

Mana lagi best?
Kalau tanya pendapat penulis, untuk belajar mcm ne nk reka cipta web, tahu dan kreatif dalam design, sanggup nak penin kepala dengan macam-macam komponen... pilih la JOOMLA. Tetapi kalau setakat blogger yang hampeh macam penulis ini, update blog sekali sebulan pown payah, Blogspot adalah yang terbaikkk...

Jadi yang mana lagi best adalah mengikut citarasa pengguna sendiri. Bak kata Ustaz Azhar Idrus : "Ikot Panda Mung La......"


5 comments:

  1. fez tyme dgr joomla tu~
    btw id follower : ieraassyiera.blogspot.com done follow sini, jemput follow saye yea :)

    http://ieraassyiera.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Xpenah dgr Joomla? erm Joomla ni susah sikit la, hampir macam MAMBO. tp lagi best untuk orang yang kreatif dan bergiat secara profesional dalam dunia lawan web design.

      Delete
  2. teringin nak datang...tapi..5 hari duk shah alam...
    rasanya...kalau tanya dalam dunia blog..ramai yang akan pilih wordpress...tak ada org nak ajar ker wordpress?

    ReplyDelete

There was an error in this gadget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...