Followers

Friday, June 1, 2012

APABILA MAMA PAPA TIADA DIRUMAH ??





Ini lah project penulis dengan adik-adik penulis apabila mama ngan papa kitaorang tiada. Makan makanan omputih. Saje je penulis berpakat dengan adik-adik penulis pergi cari KFC ni, memula ingat nak beli family bucket je last-last dapat Family Combo Pakej A.. Dapat Pokkits 2. Anak penulis si Aisyah bukan main seronok dapat beli KFC. Melompat-lompat, nampak penulis nk amik gambar dapat tangan dia pegang pokkits tu haa... 

Erm lepas ni kena makan ikot bawah dulu la kowt ye? Dah iklan KFC cakap makan ikot bawah dulu.... Betul ke cara mkn mcm tu? Nampak aisyah dah xsabar dah tu? Ok lah chow sin chiiiiiii....


3 comments:

  1. hohoo... laju update~
    #tolong update kan blog syiera :p
    tak yah atas bawah, makan kot tengah :D
    tanggalkan je sume baju pokkits tu~
    hehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Erm... kita mkn ikot orang ajar. Kowtkowt feel dia lebih sikit kan? tolong update? boleh-boleh 1 entry RM 10 hinggit... betul-betul la blog ni boleh wat duit wakakaka...

      Delete
    2. hahaha.. takpe, soal makan, boley ikut suke yang penting dimula dengan bismillah,kenyang lebih sikit :)
      waa.. 10 rm... gulp.. takpe la, tak jd~

      Delete

There was an error in this gadget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...