Followers

Wednesday, June 6, 2012

Ada Apa dengan Mia Kasih??










Mia Kasih Oh Mia Kasih...
Sapa Mia Kasih ni ye? Blogger kah sehingga penulis sanggup buat satu entry utk Mia Kasih ni? Mia Kasih bukahlah seorang blogger mcm penulis yang menulis macam-macam didalam blog nyer tetapi Mia Kasih ni seorang facebooker yang berjaya gak la... Diupdatednya status Facebook sampai tak sempat kita nak kejoor kata ko.... Mia Kasih ni sepupu penulis dan beliau telah mengajak penulis sekeluarga untuk berkelah sambil beramah mesra dengan keluarga beliau... Majlis ini berlangsung dirumah kakak beliau dekat Panchor Klate... Nampak ringkas je lauk pauk dia kan mcm xde pape spesel dekat situ kan? Tetapi ayam Percik Mak Long penulis ini adalah yang terbaiKKKKKK setakat yang penulis makan... Testimoni dari adik penulis si Atiekass (blogger yang tidur jap, tak taw bila dia nk buat balik blog dia) " Huihs...Hangpa tak taw oooo, ayam percik mak long, sapa-sapa makan teringat sampai taun depan oooo, laa ni pown berair mulut klu bercerita"... Haa boleh bayang kaa betapa sedapnya ayam percik tu... Apabila penulis makan semalam, ternyata testimoni tu tepat... Mmg tidak terkata sedapnya... Wife penulis pown sejak balik dari rumah Kakak Mia Kasih tu sampai lah kerumah penulis cerita pasal ayam percik tu tak habis lagi... Haa tu lah kisah makan ayam dirumah kakak Mia Kasih... Terima Kasih Mia Kasih Sekeluarga.


4 comments:

  1. habaq dah... mmg sedp kan..huhuhuhu rugi xdapat join.. xper t request ngn mak long lg

    ReplyDelete
  2. terasa lapar nampak post ni..

    salam kenal..

    ReplyDelete
  3. Erm.. mmg klu nk cerita keluar habis air liur hehehe salam kenal Donny len...

    ReplyDelete

There was an error in this gadget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...