Followers

Sunday, June 17, 2012

Erm... Pulak dah??

Penulis sebenarnya baru balik dari kursus network di Shah Alam, apa yang penulis dapat agaknya ya? Dapat ilmu la sikit-sikit... configure switch boleh la skunk.. tp kena praktis selalu la kan, bak kata Omputih "Practice make perfect"... masalah yang penulis hadapi adalah bagaimana nak praktis ni.. xkan nak guna switch jabatan.. Gilo kau... lari setting kang x ke naya nk pangil orang HQ turun... erm pakai simulasi, boleh tapi xsama dengan real..command pown byk xsama wooo...

Sebenarnya bukan cerita ini penulis nk bgtaw... sbb dah bosan dok kat opis ni, men la satu applikasi didalam facebook. penulis kan facebooker yang tegar, tp xde la setegar Mia Kasih tu... Sapa Mia Kasih? hehehe biar lah rahsia ek... permainan tersebut adalah "APAKAH HAIWAN PELIHARAAN ANDA?" dan jawapan nya adalah :


Ini yang dibaginyer... xpelah kan... klu betul² rasanya boleh jugak kaya dengan ini binatang... Nabi dulu pown jadi pengembala kambing... lembu dengan kambing rasanya lebih kurang je degil dia kan... boleh memupuk semangat dan sifat sabar dalam diri... hehehe...


No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...