Followers

Saturday, June 2, 2012

Macam ni pown boleh jadi ke??

Penulis sebenarnya dalam proses mencari idea didalam penulisan blog ni... ye la kan nak cari yang ilmiah sikit klu boleh sbb nk kongsi ilmu... namun setelah dipikir² dan dicari² bahan penulisan terjumpa pulak pasal batman tengah amik cuti tahunan ni ramai-ramai... Seronok pulak tengok diorang dok bersantai letak dekat hotel cenggini... Penulis rasa macam nak bagi penyepak jer kat diorang ni.... Penulis yang banyak masa ni pown rasa mcm xcukup masa je... Mana nk update blog, update status facebook lagi, lepas tu mula la bagitaw alasan xde masa... Nak semayang jemaah dekat surau xde masa, nak mengaji Al-Quran xde masa, nak dengar ceramah agama xde masa, semua xde masa... tapi bila kekawan ajak pergi TT, orait je... orang ajak pergi Golok cari baju (ni cari baju je taw) orait je.. mana² hiburan mesti orait je... huhuhu...


No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...