Followers

Friday, June 29, 2012

This is the Final Count Down...

Sumber dari : Treevia Network

Lagi beberapa jam penulis akan bertemu dengan sebuah kertas soalan yang penulis tidak berapa suka... Strategic Information System Planning. Payah kowt paper tu... Dah mula baca dari semalam sampai la penulis mula menulis dalam blog ni langsung penulis xtahu apa-apa pasal subject ni... Esk dah mula final Exam. Korang tgk x gambar diatas, mcm tu la aku rasa bila tiba waktu esk... xleh jawab sampai otak keluar... Member-member pown dah nek risau bila aku bgtaw aku dah start blur... sebijik mcm keadaan dalam gambar tu... harap-harap esk otak aku xkeluar mcm tu.... boleh keluar dewan dengan tersenyum riang ... InsyaAllah....


No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...