Followers

Sunday, May 16, 2010

Kalah Bola

korang pernah dengar tak game bola fifa 09...sekarang ni aku asyik main bola online ar nih dengan member² aku bila xder keje. Ada keje wat keje dulu. Tapi sekarang ni yang frust nya aku asyik kalah la ngan diorang.
Kalau sikit-sikit xper la jugak sekarang ni aku kena 7-0, 5-0 tu biasa la. Aku sekarang ni dah naik "fedup" la bila tgk game ni. Aku dah malas dah nak main dah. Asyik kalah dengan teruk je.
Aku masukkan dalam blog ni pon sebab nak hilangkan tension aku, mana tahan nak simpan dalam hati ni. klu aku simpan pon kang melutup susah nanti.Apa² pon aku sekadar ingin berkongsi kesedihan aku kalah men bola nih dengan korang semua huarghhhh...
daripada
Khairil_157

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...