Followers

Tuesday, May 4, 2010

Pameran Art & Design Di UiTM Machang

05/04/2010 ::: Aku dan team USMT aku ari ni kena bertugas di semua bilik pensyarah menjalankan Operasi Kapersky secara besar-besaran. Sebenarnya projek ni telah berjalan selama 2 hari dah pon cuma aku jer xsempat nak menulis apa-apa yang patut dan tambahan pula aku berada diluar kawasan internet. So xleh ar nak menulis apa-apa aktiviti aku. Yang the latest gambar aku masukkan sebelum ni adalah gambar anak aku Nur Aliah Aisyah di Tesco dan Aliah Aisyah pakai spek Ray-Ban pakteh nye... Apa yang aku nak ceritakan ari ni adalah tentang Pameran Art & Design yang berlangsung di Block D.

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::


Ni adalah gambar public phone kat UK.Amacam cantik x?

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::


Shisha terbesar di Machang

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::


Gambar ni menerangkan tentang bahayanya shisha sampai boleh menjadikan kita sebagai tengkorak. Katanya lagi "shisha ni lagi bahaya dari rokok encik,sbb dia ada perisa dan tembakaunya tiada filter.Hanya air jer jadi filter dia...".
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::



Ni gambar en aiman tgh berposing-posing

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Itulah cerita setakat hari ni yang boleh aku ceritakan untuk apa yang berlaku. Korang layan ar sendiri gambar-gambar diatas ek..Adios dan Assalamualaikum.
p/s:Chikaroo kalah men bola ngan geng AD hahaha..3 kali lak tu..



Khairil_157

2 comments:

  1. wah... famous lah en.aiman pas nih... tuan rumah sedut aper tuh? tak de asap pun...

    ReplyDelete

There was an error in this gadget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...