Followers

Friday, May 28, 2010

PERJUMPAAN DENGAN BLOGGER CHITRONAL

Aku sebenarnya dah xsabar nak jupe ngan chitronal nih...seorang blooger yang telah membawa aku kepersada blogs nih. Walaupon aku ni orang IT namun masih byk memerlukan pertolongan orang lain.
Aku begitu mengharapkan kedatangan beliau kerana ada byk yang aku ingin bertanya dengan beliau bagi mengindahkan dan menaikkan traffic aku di persada blog ni. Biar pon xmampu untuk bersaing dengan en.Ben Ashaari @ SaljuHumairah @ Ahmad Dhani, dapat melintasi diorang pon ok ah..hahaha..
Apa2 pon kita tunggu esk kedatangan beliau ke Negeri Cik Siti Wan Kembang ni dan melihat hasilnya keatas blog aku nanti. Klu aku ikot ckp dia dan berjaya, pergh bes la aku. Klu xberjaya maksudnya aku xbuat la tu. Bukan salah dia. Klu cikgu mengajar hebat pon tetapi pelajar pemalas nak mampus pon xde guna jugak kan..apa2 pon harap aku dapat mempelajari sesuatu yang berguna nanti. Adios.

6 comments:

  1. xde la seminar cuma berjumpa dan berkongsi pendapat dan idea untuk menaikkan traffic aku ni... lemau sgt aku tgk...huhuhuhu

    ReplyDelete
  2. oit. patut ah tak sabar nak jumpa. tak sabar nak jumpa awek cun rupanya! kirim salam kat dia.

    ReplyDelete
  3. hehehe...comei kan? lgpon aku dah anggap dia adik aku dah la... so dhani jgn nak mengada... report kang hahaha

    ReplyDelete
  4. anggap adik ah sangat. buke bulih cayo sangat ko mung nih. mulo mulo jah anggap adiknya. lepas ni anggap go lain pulok.hahaha. :p

    ReplyDelete
  5. kekeke...xdenye sampai ke situ...kang xpasal² aku kena lipat ngan bini aku..bahaya kenyataan mung tu weh...

    ReplyDelete

There was an error in this gadget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...