Followers

Wednesday, January 16, 2013

Domain Percuma? Wahhhh...

Assalamualaikum... 



Ini satu peluang baik untuk semua blogger yang ingin mendapatkan domain dengan percuma selama setahun... nak juga lah... Caranya cukup mudah, sila layari FB ejoeSolutions >> https://www.facebook.com/ejoeSolutions?fref=ts untuk keterangan lanjut...

Oklah... EjoeSolutions ini sebuah syarikat di kelantan yang pakar dalam pembinaan laman web dan hosting. jadi mana-mana yang berminat bolehlah layari >> www.ejoesolutions.com bagi tujuan tersebut. 

Serba sedikit tentang ejoe Solutions
Bermula pada tahun 2003 ejoeSolutions  telah merekabentuk lebih dari 300 laman web, laman kedai online & e-commerce, kursus ICT, perkhidmatan hosting, pendaftaran domain dan lain-lain lagi. ejoeSolutions menawarkan beberapa perkhidmatan berhubung dengan pembangunan laman web. Di antaranya pembangunan laman web menggunakan paltfon WordPress, penggunaan Adobe Photoshop dan banyak lagi perkhidmatan lain yang ditawarkan. Dalam ruangan Tips & Info, ada beberapa perkara baru yang boleh aku amalkan dalam kehidupan blogging seharian dan ianya penuh dengan informasi...Dah habis baca, silalah menjamu selera di halaman ejoeSolutions. Mungkin apa yang korang cari ada di halaman ni. Mana tahu kan. (copy and paste dari http://pondokkecil.com/blog/jom-kenali-ejoesolutions/ ) - penulis copy pown penulis baca dulu dan layari website tu... bukan copy saje orang kata hehehe...

Hehehe Penulis harap penulis tersenarailah dalam mendapat domain free nih,... apa-apa pown mana-mana blogger yang ingin mendapat domain free sila layari ejoesolutions yer....

1 comment:

There was an error in this gadget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...