Followers

Saturday, January 19, 2013

Tak Sedar Diri... Ptuih...

Assalamualaikum...

Kasarkan bunyi tajuk dia... Bukan penulis nak kutuk sesapa cuma nak mengeluh tentang diri ini. Penulis tadi mencuba satu aplikasi baru didalam google iaitu google mobile blog. Maklumlah blogger kan so kena la update sikit-sikit kowt-kowt boleh je update by symbian phone N96 penulis. Ternyata sebenarnya penulis xlayak untuk update blog by symbian. Semua Android, android dan android.... 



Penulis sebenarnya kekadang terkilan juga semua orang pakai dan bercerita tentang Android, sikit-sikit android... Kekadang kita terlupa yang betapa ramai lagi yang susah diluar sana yg menitik air liur untuk mendapatkan benda yg sama... Mana tidaknya, klu para remaja belasan tahun sudah memakai telefon canggih semeta utk FB, twitter dan SMS. BB ngan Whatsup jarang-jarang ok la... Call? haha.. kredit xde! Pastu mintak duit Mak Bapak untuk Topup... 

Penulis sekarang pown pakai symbian N96 saja.. tu pown xhabis bayar lagi... tertunggak lama mana... xpe2 yang tu dalam senarai pembayaran... jgn risau... Cuma bila searching itu nak android, searching ini nak android... rasa tercabar juga... Nak beli duit byk lagi nak guna... nak bayar Astro yang penulis sendiri xtengok pown setakat beli ni... Nak bayar Bill telefon, walaupun xde android masih leh pakai bill utk call dan sms. xpernah la tersangkut sbb xde kredit... Nak bayar yuran MASTER lagi, walupun gred 17 je masih nak ada MASTER.... So android kena la tolak tepi... Ada laptop tu pown dah bersyukur nikmat... Nak repair keta ni pown kena mintak duit Mama.. mcm ne nak pakai android... Puithhh... Buat Penulis : "Jangan xsedar diri pulak... bersyukur atas apa yg ada...."


No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...