Followers

Wednesday, January 16, 2013

KaiSHu_HaiKaL ... Kalah

Assalamualaikum...

Hari ni penulis telah dikejutkan dengan satu virus dari pendrive student (Hello Kitty) seperti gambar dibawah ini :


Apa yang mengejutkan penulis adalah sudah pelbagai cara penulis gunakan mengikut pengetahuan penulis namun tidak dapat lagi penulis berjaya untuk "Format" pendrive ini... Penulis pada asal menggunakan format cara biasa xdapat, format pakai command prompt xdapat, pakai disk management xdapat, pakai safemode xdapat, safemode with command prompt xdapat, tool - USB Format FAT 32 xdapat, unlocker - dapat scan explorer.exe 2 ketul tapi xdapat buang, HDD Low Level Format xdapat, dan lain-lain tools lagi lah... dan hasilnya, aku salute gila ah dekat virus ini, kerana berjaya menewaskan penulis... Seingt penulis klu macam mana pon hebat virus tu, dia akan kalah dengan format habis semua...Ni dia boleh je block formatting dengan write protection. Ini sudah hebat... Selama 8 tahun penulis berkecimpung dengan komputer, ini kali pertama penulis mengaku kalah dengan komputer ini... dan solution yang terakhir penulis ada transfer pendrive kepada sifu penulis yang hebat tahap dewa si Hamba MU...

sekian... Kaishu_haikal yg tertewas...

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...