Followers

Saturday, April 24, 2010

23/04/2010-Hari Paling Sibuk...Mesin serbaguna untuk pemprosessan Kuih Dijual...

Hari ini rumah aku agak sibuk sikit...Sebab ada orang datang untuk membuat demo mesin membuat kuih serbaguna di rumah aku ni atau lebih dikenali sebagai Mixer cookies dari penjenamaan FALCON...aku nak cerita lebih2 aku xreti sebenarnya...tapi ada la video dan gambar yang sempat adik aku rakam untuk aku masukkan dalam blog aku ni...Kiranya rumah aku ni menjadi pengedar bagi mesin ni. Klu setakat nak buat pizza dan lain2 roti serta mee, orang yang xpandai masak pon boleh buat... menarikkan?

Aku ingt nak masukkan video bagi produk nih tapi video kena edit dulu la... So aku masukkan hasil2 jer dulu yang boleh dibuat dari mesin ini. Harga dia dalam RM 1300 tapi masih boleh runding bagi mereka yang betul2 berminat. Ada la deal dia klu nak murah sikit la. Ckp byk pon xguna korang layan dulu gambar aku masukkan ni kemudian nanti aku masukkan video dia pulak. Haa nak order korang tipon la aku di hotline 013-981 9331 @ 09-765 5775 (Khairil Anwar). Pertanyaan Product & Serius Buyer sahaja akan dilayan.

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Gambar Mesin FALCON Mee Automatic Machine


:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::


:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Ni antara tetamu yang datang untuk melihat cara mesin pengadun di kendalikan

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::


:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::


:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Ni adalah hasil kuih muih yang dibuat oleh mesin tersebut.

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::


:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::


:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::


:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::


:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Klu ada pertanyaan tentang product tapi mls nak abih kan kredit boleh la email aku di khairil_157@yahoo.com aku masih akan layan insyaallah... k la Adios Amigos dan Assalamualaikum...

ps:Gambar mesin akan dimasukkan bersama video nanti...Harap Maklum

2 comments:

  1. gua nak beli mesin nih..nak buat bisness

    ReplyDelete
  2. buleh² no prob nanti bagitau la bila nak beli hehehe

    ReplyDelete

There was an error in this gadget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...