Followers

Monday, April 26, 2010

::H@Ri PePeriKs@an Ku YanG PeRtaM@::

Ermm..Assalamualaikum sahabat-sahabat semua...
Ari ni aku nak bercerita tentang diriku sedikit pasal peperiksaan yang aku hadapi ari ni...Alhamdulillah aku berjaya menjawab dengan jayanya...Paper ari pasal Networking..Suma org ckp aku ni hebat dalam networking padahal aku xhebat pon. Bukan nak merendah diri atau apa tapi sememangnya aku ni xpandai sgt pon komputer nih..Sekadar mempunyai sedikit pengalaman yang aku perolehi daripada Kedai komputer yang aku bekerja dulu..Dari Bos aku yang baik ati yang ajar aku dari 0-pandai. Terima Kasih Mr.Sin Chai Yang (Owner Classic Computer Technology Sdn.Bhd).
Sejak semalam aku tidak tido sampai la kul 5 pagi study la kononnya..mmg study pon tapi dalam masa sama aku men facebook gak.

Tempat aku belajar mmg klasik gile ar,xsenonot pon ada rasanya tapi aku masuk gak la gambar tempat aku study ni huhuhu...

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::



::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Ni plak gambar aku rakam secara spontan ketika sebelum masuk peperiksaan




::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Ni setelah semua dah habis Exam Paper Networking..suma mcm muka frust jer nih..Aku biasa la muka senyum walau xleh buat jugak hehehe



::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Haa...agak2 korang kenal x mamat ni x!! hehehe


Ni member aku belajar sekali ngan aku tu..Student PLK IS 221 Pandai budaknya...namun ari nih dia wat lawak ar plak time peksa huhuhu... Menganggu konsentrasi aku nak jawab peksa jer.. Korang tau dia wat lawak pe?? Mcm ni masa peperiksaan berjalan ramai yang kena kuar dulu sebab slip menduduki peperiksaan tidak di Cop Mohor oleh Bahagian HEA lagi... So mereka2 ni terpaksa la kuar dulu sebelum leh jawab periksa... dia nih dok belakang aku la... aku pon jawab la paper aku nih..dia antara student yang kuar awal la tok amik cop tu kan... so dia pon masuk la dewan awal... sekali aku tgk dia p duduk depan aku lak... aku dah agak dah dia mesti penin la nih.. Mesti dah silap tempat duduk..hahaha... aku dah bantai gelak dah..Aku tgk dia tgh garu2 pala dah tgk tempat dia mcm xsama...aku dah xtahan dah ni nak gelak...sekali bila dia tgk aku, aku dah gelak mcm org ilang akai dah, baru dia sedar yang dia tersalah duduk tempat org...Adoi..Sib baik dia xbukak paper member tu lagi dan buat hahaha...Aku ilang tumpuan 5 minit dari buat exam aku asik teringat kat dia kekeke...Pengawas Peperiksaan tu pon gelak kan dia..nak buat mcm ner dah xsengaja kan...kekeke..sori ah member, citer lawak kena la kongsi kan hahaha....
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Erm tu je la kot yang dapat aku kongsi tok ari ni...esk aku try update lagi kot2 ada cerita bes lagi mcm ari nih...Esk aku periksa TITAS lak...ni satu pe pon xbaca lagi..Xpe kot sebab esk petang kan...Leh struggle lagi pagi-pagi buta esk..K la Adios dan Assalamualaikum...




khairil_157 MYSAT

4 comments:

  1. TITAS mudah jer.....

    jangan lupa amik cop mohor besar kat kaunter hea...saya ada 8 kalau nak.hheheheheh

    copy and paste link kat bawah...ada tips berguna untuk student2..

    http://saljuhumairah.blogspot.com/2010/04/peperiksaan-adalah-perjuangan-fenomena.html

    ReplyDelete
  2. aik,msa studypun bleh main facebook gk

    ReplyDelete
  3. hampeh.... letak gambar aku!!!!!!!
    grrrrrrrrrrrr!!!

    ReplyDelete

There was an error in this gadget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...