Followers

Saturday, April 24, 2010

24/04/2010 - RC Car

Hari ini aku dengan bangganya telah berjaya membeli sebuah kereta control Drift. Selepas ni boleh la aku layan drift hari-hari hahaha...Walaupun kereta yang aku miliki ini agak murah berbanding dengan orang lain yang extreme drift namun aku dah cukup berbangga sebagai newbies dalam dunia drift ini aku berjaya memilikinya... Dibawah adalah gambar kereta RC Drift yang baru aku beli ari ni. Aku malas nak men lagi sebab baru nak mencuba, drift kat umah la dulu. Dah pandai kang aku masukkan video pulak lawan ngan bebudak AD, Bos HEA aku En.Hisyam (si saljuhumairah),dan kimi HEA...Kuang Kuang Kuang...marah diorang nih klu tau aku masukkan nama diorang tanpa kebenaran nih. Tapi lantak la HAHAHA(gelak mcm action kamen tau). Apa-apa pon ni la gambar kereta aku tu...

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::


:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::


:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::


:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::


:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::



RC R35 Skyline (Nissan) on practice drifting...

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::


Amacam cantik kan?? sebarang komen anda diterima...klu yang aku rasa xbes kang aku deleted la komen korang kihkihkih

3 comments:

  1. jom test....
    kita test dulu main keta murah nih..
    kalau dah pro nanti baru la kita main yang mahal pulak..hehe..

    owh..taruk nama gue...

    ReplyDelete
  2. wah, besaq mana rc hang tuh. boh la duit 5 kupang ka kat sebelah. baru boleh tgk ratio. berapa ringgit?

    ReplyDelete
  3. erm..ratio dia 1:18..kecik jer la.

    ReplyDelete

There was an error in this gadget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...