Followers

Saturday, January 8, 2011

Banjir II

Aku nak update lagi tentang hal banjir... Tepat jam 12 mlm...aku turun tgk sekali lagi kat bawah rumah aku...hehehe complete dilindungi oleh air...Gambar esok pagi la ek...aku malas nak bawa camera turun amik gambar pastu nak upload dalam blog. Esok InsyaAllah aku buat. Haa mcm ne ngan teka-teki aku hadiah kurang menarik ke @ soalan susah sgt? xpe aku bg masa kat korang lagi... sapa yang xtaw tu leh click sini

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...