Followers

Friday, January 7, 2011

Gedik ke Manja ke So Apa masalahnyer?

Aku ada jelajah blog-blog yang aku follow kejap tadi than aku jupe la satu entri tentang pompuan gedik... Ayat dia mcm ni :

"Sebaik habis video itu, Pokcik agak kecewa. Lantas muka ditarik masam ke bawah. Rupa-rupanya Cik Fatin seorang yang gedik. Oh tidak!!
Memang wajahmu ayu mengenakan tudung sedemikian. Memang selama ini Pokcik selalu menjenguk blog kamu. Tapi seribu kali sayang. Kamu seorang yang GEDIK!"

Yang jadi hairan tu apa la yang ko susah dia gedik ke apa...Setiap orang ada hak masing-masing, nak gedik ke nak manja ke apa ke lagi pon tu laman dia yang buat . dia wat untuk peminat-peminat dia. Untuk yang xminat xyah la tgk. yang nak tgk dan komplen tu apa hal. Ni jenis mkn nasi umah orang,pastu cakap xsedap tapi bertambah-tambah....kesian Fatin Liyana kena terjah mcm tu... xpe Fatin anggap yang mangkuk tingkat tu dah buat promo free blog fatin...mana taw untung-untung leh up traffic. K la adios...

1 comment:

There was an error in this gadget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...