Followers

Friday, January 14, 2011

SAMA KE XSAMA?

Ari ni entri yang ntah apa2...saje je nak update suka2... Aku sebenarnya dah xupdate 2-3 ari dah...ada sebab aku xsempat nak update...assignment bertimbun....Nak kena cari pasal MYDIN, survey MYDIN esok, Nak kena jupe MYDIN IT Department lagi, HR MYDIN pergh.... Pastu nak kena karang artikel pasal MYDIN dalam bahasa Enggeris lak huhhuhu...Minima dalam 12 muka surat....aku ni dah la bahasa inggeris tinggi aku belajar dulu...Orang ckp aku faham, bila aku balas balik percakapan diorang...diorang xpaham hehehe... Pastu aku kena wat Persiapan report untuk sistem lagi, tu satu haram pe aku xsentuh pon lagi.....Pastu assignment pasal cahpter 9, "The Project human resources", aku pon xpaham benda pe la benda tu...Nak taip tapi xbagi buat lagi, nak buat kena call lect dulu nanti dia bg guide line, tapi nak buat pe sebenarnya pon aku xtaw... korang taw ke apa yang aku kena wat ni huhuhu.... Pastu last sekali setakat ni pasal pasal artikel review tentang record management (archive)...ni pon satu hal lagi ni...aku pon xtaw bila aku nak wat artikel review ni....

Sebenarnya tajuk entri kat atas tu pasal benda aku nak tunjuk ni tu je....xde kena mengena pon dengan hal2 diatas...jangan marah aaaa.... sama x gambar aku dengan kasim selamat???? Hehehe




Amacam...hensem x aku bersama OtoSeksefon aku itu..baru belajar main....tiup pon xberapa pandai lagi...


2 comments:

  1. tang perot je sm..tang lain xnmpk lg kesamaannya..jgn marah eh kaishu_haikal,kang cpt tua hahaa

    ReplyDelete
  2. erm...perut je sama ok la tu...klu perut xsama orang pangil cacat lak kang...

    ReplyDelete

There was an error in this gadget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...