Followers

Wednesday, January 5, 2011

General Dan Baha

Sebelum ini...aku kena belasah dengan dahyudeen, tapi xkisah la sebab aku baru-baru nak try. Masa tu baha pon masih peringkat percubaan mcm aku gak. Hari ni aku kena belasah dengan Baha la plak...huhuhu...Dan dengar citer men tag team pon menang baha jugak nih...So secara automatik dalam loghat kelantan berkata "Yudeen mari denge molek, Kelik denge ngesot". HAHAHAHA...erm yang xpaham tu buat-buat paham la ye...klu nak faham jugak korang cari la bebudak kelantan yang dekat ngan korang tanya dia okesh...So diatas kemenangan Baha terhadap aku, aku hadiahkan ini, Untuk lain-lain ahli medan perang sekalian, kita lawan dulu pastu baru leh masuk ini blog ye.... :


Terus terang  aku cakap...kekalahan hari ini bukan kekalahan selamanya....
KaiSHu_HaiKaL revenge....

1 comment:

  1. best nyer memanah =D fiq teringin gak nak memanah ni.

    kaishu, fiq tag kamu utk join GA ni:

    http://meandkbe-mylifestarthere.blogspot.com/2011/01/giveaway-edy-awak-busuk.html

    ReplyDelete

There was an error in this gadget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...